Voorschoolse- en buitenschoolse opvang (TSO en BSO)

Buitenschoolse opvang

Kinderopvangorganisatie Smallsteps Sprengenpark verzorgt in samenwerking met onze basisschool de buitenschoolse kinderopvang. De buitenschoolse opvang (BSO) wordt gerealiseerd door Smallsteps in de eigen huiskamer, maar binnen de muren van de school. BSO wordt aangeboden tot 18:30 uur. Samen met de schooldag en de VSO betekent dit dat u uw kind om 07:30 uur kan brengen en uiterlijk om 18:30 uur weer kunt ophalen.

Smallsteps Sprengenpark in Apeldoorn is een kleinschalige, knusse BSO in basisschool Sprengenpark. Ze hebben twee gezellige groepsruimtes waar je kind kan knutselen, lezen of een spelletje kan doen. Zon, wind of regen: ze gaan iedere dag lekker naar buiten. Spelen op het schoolplein, of voetballen op het grote grasveld achter de school. Iets verderop ligt het Sprengenbos. Daar gaan ze ook vaak naartoe.

Met rode wangen werken aan een kleurrijk schilderij. Een boek lezen. Of samen met andere kinderen een spelletje doen. Het kan allemaal bij Smallsteps. Wij bieden een warme en vertrouwde plek waar je kind zich echt thuis voelt. De pedagogisch medewerkers hebben oog en hart voor je kind. Ze zien wat je kind nodig heeft om zich te ontwikkelen en zich prettig te voelen.

Voorschoolse opvang (VSO)

Behalve de bekende naschoolse opvang (BSO) bieden wij ook voorschoolse opvang (VSO) aan. De kinderen kunnen ’s ochtends gebracht worden naar de huiskamer. De huiskamer is een gezellig ingerichte ruimte in het schoolgebouw. VSO wordt aangeboden vanaf 07:30 uur. Samen met de schooldag en de BSO betekent dit dat u uw kind om 07:30 uur kan brengen en uiterlijk om 18:30 uur weer kunt ophalen.

De directeur van de school en Smallsteps informeren u graag over alle mogelijke vormen van kinderopvang op OBS Sprengenpark.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten, loopt u dan binnen bij de directeur of neem contact op met Smallsteps.