contact

Een kennismakingsafspraak maken?
U weet het natuurlijk. De scholen zijn op dit moment gesloten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Uiteraard zijn wij wel telefonisch bereikbaar. Bent u op zoek naar een basisschool voor uw kind dan kunt u het kennismakingsformulier [link opnemen] invullen, onze directeur neemt dan per mail of telefonisch contact met u op om alvast -op afstand- kennis te maken. Zodra dit weer mogelijk is nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek op school.

Hieronder treft u alle relevante contactgegevens van onze school aan. Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met rondleiding neem dan contact op via het webformulier kennismaking. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op onze school!

Openbare basisschool Sprengenpark
Schotweg 95
7312 AD Apeldoorn

Telefoon 055 355 22 37
E-mail sprengenpark@leerplein055.nl

Directeur
Bryan Limon (A.I)
sprengenpark@leerplein055.nl

Aanmelden
Wilt u uw zoon of dochter aanmelden voor openbare basisschool Sprengenpark? Via het webformulier kunt u uw kind aanmelden. U ontvangt het ingevulde formulier vervolgens per e-mail retour. Wij verzoeken u het formulier te ondertekenen en in te leveren bij onze school.

Voor een algemene vraag kunt u ook onderstaand contactformulier gebruiken of neemt u telefonisch contact op met Susanne Vermeulen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

* Verplicht veld

Delen via