nieuwe ouder

Wordt uw kind binnenkort 4 jaar? Of staat u op het punt te verhuizen naar Apeldoorn? En wilt u weten of openbare basisschool Sprengenpark past bij uw zoon of dochter? Op obs Sprengenpark staat voor ieder kind en elke ouder de deur open.

Een kennismakingsafspraak maken?
U weet het natuurlijk. De scholen zijn op dit moment gesloten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Uiteraard zijn wij wel telefonisch bereikbaar. Bent u op zoek naar een basisschool voor uw kind dan kunt u het kennismakingsformulier [link opnemen] invullen, onze directeur neemt dan per mail of telefonisch contact met u op om alvast -op afstand- kennis te maken. Zodra dit weer mogelijk is nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek op school.

Neem contact op via het kennismakingsformulier of belt u met de directeur Bryan Limon A.I. voor een afspraak (055 355 22 37).

Schoolgids online

Op deze site kunt u alle informatie over onze school vinden. Om het vinden van actuele en relevante informatie voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij de traditionele schoolgids vervangen door een online schoolgids; een online ‘wikipedia’ waar u over alle onderwerpen die u als ouder over onze school wilt weten of nalezen. In de online schoolgids vindt u alle informatie die in een schoolgids thuishoort. Na het intypen van een bepaalde zoekopdracht krijgt u eenvoudig alle gevonden zoekresultaten te zien.  Natuurlijk kunt u ook het algemene zoekvenster van onze site gebruiken om informatie te zoeken.

 

Delen via