nieuwe ouder

Wordt uw kind binnenkort 4 jaar? Of staat u op het punt te verhuizen naar Apeldoorn? En wilt u weten of openbare basisschool Sprengenpark past bij uw zoon of dochter? Op obs Sprengenpark staat voor ieder kind en elke ouder de deur open.

Op de Sprengenpark vormen de kinderen uit de leerjaren 1,2 en 3 één sociale groep. De kinderen leren op deze manier spelenderwijs van elkaar en ontwikkelen zich daardoor sneller. De kinderen worden begeleid door meerdere onderwijsgevenden. Ieder leerjaar heeft een eigen kleur. De kinderen krijgen instructies en verwerking op maat in niveaugroepen. Spelend leren en het ervaren van de werkelijkheid zijn belangrijke elementen binnen ons onderwijs.

Wilt u een kijkje nemen op onze school? U en uw kind zijn van harte welkom!

Schoolgids online

Op deze site kunt u alle informatie over onze school vinden. Om het vinden van actuele en relevante informatie voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij de traditionele schoolgids vervangen door een online schoolgids; een online ‘wikipedia’ waar u over alle onderwerpen die u als ouder over onze school wilt weten of nalezen. In de online schoolgids vindt u alle informatie die in een schoolgids thuishoort. Na het intypen van een bepaalde zoekopdracht krijgt u eenvoudig alle gevonden zoekresultaten te zien.  Natuurlijk kunt u ook het algemene zoekvenster van onze site gebruiken om informatie te zoeken.

Kennismaken?

Wilt u een kijkje nemen op obs Sprengenpark samen met uw zoon of dochter? Dat kan! Neem contact op via het kennismakingsformulier of belt u met Karin Butter (waarnemend directeur) voor een afspraak (055 355 22 37).

Delen via