• open dag

open dag

De schoolkeuze: een belangrijk moment

Het kiezen van een basisschool die past bij u en uw kind is belangrijk. De basisschoolperiode is een periode die zo leuk en leerzaam mogelijk moet zijn. Overwegingen om te kiezen voor een school zijn heel persoonlijk. Wilt u een blokje om rijden of liever een school in de buurt? Welke opvangmogelijkheden zijn er? Hoe wordt de lesstof aangeboden? Hoe is de sfeer op school? Wat biedt een school kinderen die extra ondersteuning of juist meer uitdaging nodig hebben?

Kom naar de open dag

Twee keer per jaar bieden basisscholen in Apeldoorn ook een laagdrempelige manier om kennis te maken met scholen.

De volgende open dag is op woensdagochtend 10 oktober 2018 van 9.00 tot 12.00 uur.

 

Onze school

De basisgroep bestaat uit de groepen 1,2 en 3. De kinderen leren van en met elkaar. De midden en bovenbouw werkt met dag- en weektaken. Hierdoor vergroten de kinderen hun zelfstandigheid en leren ze zelf verantwoordelijk te worden voor hun werk. Sinds kort hebben we in groep 4/ 5 Ipads. Deze worden gebruikt als ondersteuning van de reguliere lessen. Coöperatief leren is een van onze pijlers. We leren van en met elkaar en doen dat met allerlei verschillende werkvormen. Wij willen u graag laten zien wat we doen en hoe we werken en nodigen u graag uit om dat op de open dag te doen.

Programma

U kunt de klassen binnen lopen en meekijken bij onze manier van lesgeven. Een aantal kinderen van groep 8 zal u graag rondleiden maar u mag uiteraard ook zelf de school rond. Wij wensen u heel veel plezier bij het kijken naar en genieten van onze kids.

 

  • 20160526_LP055-123_Sprengenpark_SunnyGardeurFotografie_1451 5
  • 20160526_LP055-123_Sprengenpark_SunnyGardeurFotografie_1700 6
  • 20160526_LP055 123_Sprengenpark_SunnyGardeurFotografie_0779 srgb
  • 20160526_LP055-123_Sprengenpark_SunnyGardeurFotografie_0190

Kennismaken

Wij adviseren u om gebruik te maken van de mogelijkheid om een afspraak voor een kennismakingsgesprek met de schooldirecteur te maken. Uw kind is uiteraard ook welkom om hierbij aanwezig te zijn. Voor dit kennismakingsgesprek nemen wij ruim de tijd, rekent u op een gesprek van een uur. Wij vinden het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van onze onderwijsvisie, u uw vragen kunt stellen en u de sfeer op onze school kunt ervaren.

Maak een afspraak

Delen via