nieuwsbrief openbare basisschool Sprengenpark 30 september 2017

Brief mee voor oudercontact

Op maandag 9 oktober en donderdag 12 oktober zijn er oudercontactmomenten. Tijdens het oudercontactmoment kunt u in gesprek gaan met de leerkracht van uw kind. Omdat we nog aan het begin van het schooljaar zijn, ligt de nadruk op de sociaal-emotionele ontwikkeling: hoe gaat het met uw kind, met welke verhalen komt hij of zij thuis, met wie wordt er veel gespeeld.

Alle kinderen krijgen maandag een brief mee voor hun ouders/ verzorgers. Hierop kunt u aangeven welk dagdeel uw voorkeur heeft. Maandagavond  9 oktober is bedoeld voor ouders die meerdere kinderen op school hebben.

Vrijdag 6 oktober gaan de briefjes, ingevuld,  weer met uw kind mee naar huis.

Kinderboekenfeest Coda

Het programma van het Kinderboekenweekfeest is bekend:
Van een training tot geheim agent tot over een wiebelende plank op wel 20 meter hoogte lopen in CODA VR Lab – het kan op 7 oktober in CODA!

Het is bijna weer tijd voor het Kinderboekenweekfeest in CODA! Een dag vol activiteiten voor kinderen van 6 tot 12 jaar en hun ouder(s)/verzorger(s). Passend bij het thema van de Kinderboekenweek ‘Griezelen.... Durf jij?’ kun je in CODA iets doen waarvan je dacht dat je dat noooooit zouden durven of doen. Niet (alleen maar) griezelig, maar vooral ook stoer en uitdagend! Jij komt zaterdag 7 oktober toch ook?

Op www.coda‐apeldoorn.nl/feest kun je zien wat er tussen 12.30 en 17.00 uur in CODA te doen is: van een spectaculaire openingsshow en workshops door bekende kinderboekenschrijvers en een een wiebelende plank op 20 meter hoogte lopen in CODA VR Lab en natuurlijk de speurtocht die door Rabobank Apeldoorn (hoofdsponsor) wordt beloond met een leuk aandenken. Aan het eind van de middag kun je jouw boek(en) laten signeren door Janneke Schotveld, Annet Schaap, Nanda Roep, Mirjam Oldenhave en Erik Nieuwenhuis (Oirik).

Kortom: van begin tot eind wordt het een superleuke middag! Meer over het programma vind je op www.coda‐apeldoorn.nl/feest of volg CODA via Facebook: www.facebook.com/CODAapeldoorn of Twitter (@CODAApeldoorn).

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Sprengenpark is onderdeel van Leerplein055