nieuwsbrief openbare basisschool Sprengenpark 1 september 2017

Ouderinformatie-avond

Op dinsdag 12 september is er een ouderinformatie-avond:

18.45 uur - 19.30 uur basisgroep en groep 6/7
19.45 uur -20.30 uur groep 4/5

De ouders van groep 8 leerlingen hebben een speciale ouderavond, in samenwerking met het voortgezet onderwijs. Zij worden hier per mail over ge├»nformeerd.

Studiedag woensdag 13 september

Op woensdag 13 september hebben alle juffen en meesters een studiedag. Deze dag staat in het teken van de doorlopende lijn van ons onderwijs. We kijken naar onze klasseninrichting en hoe wij de lesdoelen herkenbaar en zichtbaar maken voor de kinderen.

Alle kinderen zijn deze dag vrij.

Bosdag voor de basisgroep

Helaas ging afgelopen woensdag de bosdag vanwege het slechte weer niet door. Op woensdag 6 september willen we graag wel gaan. Wij nodigen alle ouders van de basisgroep uit om met ons mee te gaan naat 't Leesten: gezelligheid en tijd om bij te kletsen met andere ouders gegarandeerd! Wij zorgen voor de koffie/thee en wat lekkers daarbij. De kinderen nemen hun eigen drinken en hapje mee.

Wij vertrekken gelijk om half negen en komen weer terug als de school uit gaat.

Gaat u mee? Geef u dan op bij juf Willy-Els of op de lijst in de hal. Daar kunt u gelijk invullen of u ook kunt rijden en hoeveel kinderen er in de auto mee kunnen.

 

Serious request

Zoals u wellicht allemaal weet komt Serious Request 2017 dit jaar vanuit Apeldoorn.  Wij zullen hier met de hele school aandacht aan gaan schenken. In de info van volgende week leest u hier meer over.

Aanstaande vrijdag, 8 september is de 100 dagen kick-off . Veel basisscholen zullen dan op het Marktplein het startsein geven om in actie te komen. De groepen 6-8 van onze school zullen daar ook heen gaan.

Wat is de bedoeling:

• Alle kinderen komen die dag in/met een wit t shirt naar school.

• Alle kinderen blijven over. Na de overblijf trekt ieder het meegenomen witte t-shirt aan.

• We lopen als groep om 12.00 uur naar het marktplein.

• De middag duurt van 13.00 uur- 14.00 uur en daarna lopen we weer naar school.

• Er zal op het marktplein een fotograaf zijn die vanaf het dak van het Stadhuis een foto zal maken van alle kinderen en begeleiders op het plein. Vanwege deze foto is het belangrijk dat echt iedereen een wit t-shirt aan heeft!

Voor meer informatie kunt u altijd bij juf Monique terecht.

 

Pleinfeest

De voorbereidingen van het pleinfeest op vrijdag 15 september (van 17.00 uur - 20.00 uur) zijn in volle gang. De kinderen zijn aan het knutselen, houden presentaties over 'hun' land, of oefenen de klompendans.

Zo'n groot feest kan niet zonder uw hulp. Wilt u meehelpen op vrijdag 15 september? Stuur dan een mailtje naar orsprengenpark@gmail.com of spreek een van de OR-leden aan.

 Tot vrijdag 15 september!

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Sprengenpark is onderdeel van Leerplein055