nieuwsbrief openbare basisschool Sprengenpark 14 december 2018

Kerstbakjes maken

Maandag 17 december mogen alle kinderen een kerstbakje maken. 's Ochtends worden de kleuters geholpen door de kinderen uit groep 7/8. Na het schaatsen zijn alle andere groepen aan de beurt.

De school zorgt voor al het groen. Wilt u uw kind een bakje met naam, oase, een kaars en eventueel wat kerstversiering meegeven? Het zou fijn zijn als er ook een paar extra snoeischaren op school zijn. Graag met naam, zodat ze ook weer met de goede personen mee naar huis gegeven worden.  

 

Schaatsen op 't Loo

Maandag gaan alle kinderen uit de groepen 3 t/m 8 schaatsen. gelukkig ziet het weer er goed uit. Toch kan er wat water op de baan staan. Een setje droge kleren mee om na het schaatsen aan te trekken is wellicht handig.

De organisatie heeft aangegeven dat handschoenen verplicht zijn. Zonder handschoenen mag er niet geschaatst worden!

 

Kerstdiner

De kerstbomen en kerstballen op de deuren worden al volgeschreven met allerlei lekkere hapjes. Om alle hapjes op donderdag netjes te kunnen eten, moeten de kinderen uit de groepen 5 t/m 8 donderdagochtend een plastic zak met bord en bestek meenemen. Voor de kinderen uit de groepen 1 t/m 4 is dit op school aanwezig.

 

Vanuit Kindercentrum.nl

Wat een gezellige tijd is december , eerst een sinterklaasfeestje en daarna de bso versieren met allemaal kerstknutsels en een echte kerstboom. Naast al dat knutselen  spelen de kinderen spelletjes , of bouwen de mooiste bouwwerken van kapla.

Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen en een mooi 2019 !

Groetjes Agnes en Claudia  en de kinderen van de BSO Sprengenpark.

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Sprengenpark is onderdeel van Leerplein055