nieuwsbrief openbare basisschool Sprengenpark 13 april 2018

Cito groep 8

De komende week is het op dinsdagochtend, woensdagochtend en donderdagochtend muisstil in de gang bij de midden- en bovenbouw. De kinderen uit groep 8 laten dan tijdens de Citotoets zien wat zij de afgelopen acht jaar op school hebben geleerd. Heel veel succes!

 

Koningsspelen

Zoals u in de vorige  Nieuwsflits heeft kunnen lezen: vrijdag 20 april zijn de Koningsspelen. we beginnen 's ochtends met een goed ontbijt. Daarna zijn er voor de onderbouw en de midden/bovenbouw allerlei sportieve activiteiten georganiseerd.

De kinderen van de midden/bovenbouw krijgen de aankomende week te horen in welke groep ze zijn ingedeeld. Iedere groep heeft een eigen kleur. Het is de bedoeling dat ze vrijdag een t-shirt aan hebben in die kleur!

Voor kinderen uit de onderbouw is een roodwit,blauw of oranje t-shirt prima!

Er is gelukkig al veel hulp, maar we kunnen nog steeds hulp gebruiken! Opgeven kan bij juf Marja of juf Karin.

De weersvoorspellingen zijn goed. Als het toch gaat regenen gaat het buitengebeuren niet door en wordt er in de eigen klas iets georganiseerd!

Schoolreis basisgroep

Op donderdag 26 april gaat de basisgroep op schoolreis. Om 9.15 uur komt de bus voorrijden. De bus zal ons naar het Openluchtmuseum in Arnhem brengen. De jongere kinderen beginnen met 'Keuterboeren', de oudere kinderen met 'Wat wil je later worden?'. Daarna gaan we samen lunchen. De kinderen krijgen een patatje met wat te drinken. Lust uw kind echt geen patat, wilt u dat dan doorgeven aan juf Karin?

Na de lunch gaan we nog met de tram door het park, stappen af en toe even uit en zullen natuurlijk lekker spelen in de speeltuin.

Om 15.00 uur gaan we weer richting de bus. We zullen, afhankelijk van de drukte, rond 15.30 uur weer aankomen. 

Voetballen in de meivakantie

Op dinsdag 1 mei 2018 organiseert Sportstimulering de Voetbaldag, een volledig verzorgde voetbaldag voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Waan jezelf profvoetballer voor een dag: teken je contract, volg een techniektraining inclusief warming up, eet een echte sportlunch en doe mee aan een Mini WK! De Voetbaldag wordt begeleid door gediplomeerde trainers van o.a. Vitesse en De Graafschap en vindt plaats bij CSV Apeldoorn.

Op donderdag 3 mei is het girls only dag.

Beide dagen zijn van 9.00 uur tot 15.30 uur en kosten 25 euro per kind per dag. Opgeven kan tot uiterlijk 22 april via www.sportstimuleringapeldoorn.nl/voetbaldag . Hier vindt u ook alle verdere informatie.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Sprengenpark is onderdeel van Leerplein055