nieuwsbrief openbare basisschool Sprengenpark 6 april 2018

Koningsspelen

Vrijdag 20 april gaan we met de hele school ontbijten,dansen en sporten. We beginnen om 8. 30 uur met het ontbijt en om 9.30 uur gaan we met z’n allen de Fitlala dansen. Om 10.00 uur gaat de Basisgroep spelletjes doen en de midden/bovenovenbouw gaat een toernooi spelen met verschillende onderdelen (voetbal,korfbal,7-bal en 10 tellen in de rimboe). Het Koningsfeest is om 12.00 uur afgelopen.  De bovenbouw heeft ‘s middags nog school. De Fitlala kan nog geoefend worden zie op https://www.youtube.com/watch?v=ho9CfacTxpA Veel oefenplezier en we duimen dat het de 20e april mooi weer is!

Rustig rijden op de Driehuizerweg

Een bezorgde buurtbewoner tipte ons dat er vaak te hard wordt gereden op de Driehuizerweg. In een sympathieke brief vraagt hij aandacht voor de risico's voor o.a. schoolkinderen. Hij besluit met de woorden:

Dus houdt u alstublieft aan de 3 van 3huizerweg, in dit geval 30 (km/h)!

Gevonden voorwerpen

Maandag en dinsdag liggen de gevonden voorwerpen uitgestald in de hal. Mist u iets? Loop even binnen om te kijken. Woensdag brengen we de spullen die over zijn naar het goede doel.

Overigens kunt u altijd even binnenlopen om te kijken in de gevonden voorwerpen bak. Die staat in de kast bij het kopieerapparaat.

Kids College Apeldoorn

Kids College Apeldoorn

Kids College Apeldoorn is de (gratis) weekendschool in Apeldoorn. Vierentwintig zondagmiddagen per jaar kunnen kinderen tussen de 10 en 14 jaar een wereld induiken die ze niet goed kennen. Het doel van van het KCA is de kinderen talenten te laten ontdekken, een bredere kijk op hun mogelijkheden krijgen en het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.kidscollegeapeldoorn.nl

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Sprengenpark is onderdeel van Leerplein055