Vervoer en reizen

zondag 20 oktober 2019

Vrijdag 18 oktober sloten wij het thema ‘Vervoer en reizen’ af met optredens van elke groep. Zij zongen samen liedjes die bij het thema pasten. Dit deden de kinderen voor een groot publiek, er waren veel vaders, moeders, opa’s, oma’s en zelfs buurtbewoners.
Groep 8 maakte een vlog en interviewde leerlingen uit andere groepen, wat een goed idee! De hal werd daarna ingeruild voor activiteiten in de groepen. In groep 1/2 konden de ouders samen met de kinderen in ons vliegtuig, door de beveiliging en bewonderden prachtige werkjes. In groep 3/4 lagen activiteiten klaar waar kinderen met hun gasten aan de slag konden, zo vouwden zij o.a. vliegtuigjes en bootjes, kleurden mooie tekeningen en lanceerden raketten door de gang! Groep 5/6 had prachtige muurkrachten gemaakt van toeristische steden in Nederland en gaven korte presentaties aan hun gasten. Groep 7/8 had allerlei informatie verzameld van China en presenteerden dit op verschillende manieren.

Wij zijn benieuwd naar jullie vakantieverhalen na de herfstvakantie. Van welke vervoersmiddelen hebben jullie allemaal gebruik gemaakt?

Delen via