Paasviering op donderdag 18 april

donderdag 18 april 2019

Op donderdag 18 april viert OBS Sprengenpark paasfeest.
We starten in de klassen met de traditionele eiertikwedstrijd. Vervolgens maken we van de meegebrachte eieren eiersalade.
Om 11 uur gaan de groepen naar de Speelweide van Berg en Bos.
Groep 1/2 gaat met auto’s
Groep 3 t/m 6 gaan lopen
Groep 7/8 gaat op de fiets.
Om 12 uur hebben we op de speelweide een gezamenlijke lunch.
Om 13.45 uur kunnen de leerlingen van groep 1 t/m 6 opgehaald worden door de ouders, bij de ingang van Berg en Bos. De leerlingen van groep 7/8 gaan op de fiets terug naar school, van waaruit ze mogen vertrekken. (De ouders die de auto aan de achterkant van Berg en Bos hebben staan i.v.m. het vervoeren van groep 1/2, mogen na hun kind te hebben afgemeld bij de leerkracht, direct vanaf de speelweide naar de auto.
Als er ouders van leerlingen van groep 1 t/m 6 zijn die geen kans zien om hun kind op te halen bij de ingang van Berg en Bos (B.v. omdat de leerling naar de BSO gaat) mogen zij dit voor vrijdag 12 april aangeven bij de leerkracht van hun kind. Dan kan er vervoer voor naar school geregeld worden.
Als ouders van leerlingen van groep 7/8 graag hun kind en fiets willen meenemen vanaf de ingang van Berg en Bos, moeten zij dit melden bij Frank Stevens.
Wat moeten de kinderen op 18 april mee naar school?
– 2 Hardgekookte eieren voorzien van naam. (In groep 1/2 worden de eieren voor schooltijd in de daarvoor klaar staande eierdozen gezet. Schrijf de naam dus direct op het ei.)
– Eten en drinken voor ochtendpauze.
– Aanvulling voor de lunch. (Voor de bovenbouw zijn er ongeveer twee broodjes per leerling, in groep 3/4, ongeveer anderhalf broodje en voor groep 1/2 een broodje per leerling. Er zijn ook broodjes voor begeleidende ouders en meekomende broertjes en zusjes. De broodjes worden belegd met eiersalade, gemaakt van de bij eitje tik gebruikte eieren )
– Drinken moet ook door de leerlingen zelf worden meegebracht.
– Kleding waarin geravot kan worden en bij regenachtig weer, regenkleding.
We hopen natuurlijk op heerlijk voorjaarsweer. Giet het van de regen, dan is het paasfeest in de klas op school.

Delen via