Meesters en Juffendag

woensdag 15 juni 2016

jeffendagMeester en juffen dag 2016

Aan alle ouders en kinderen van de groepen 1 t/m 8

Op woensdag 15 juni willen wij graag onze verjaardagen vieren met een juffen en meester dag.

Het is de bedoeling dat de kinderen gewoon om half 9 op school komen. We zullen dan eerst tot ongeveer half 10 in de klassen blijven en daarna gaan we met de hele school naar de Speelweide in Park Berg en Bos ( hier zijn we vorig jaar ook geweest en dat is ons allemaal heel goed bevallen)

We gaan er hier een gezellige ochtend van maken met spelletjes, hutten bouwen en lekker ravotten in het bos.

De kinderen hoeven deze dag geen eten en drinken mee te nemen.

 

De groepen 6,7 en 8 kunnen daar samen met meester Frank en juf Monique op de fiets naartoe gaan. De groepen 1 t/m 5 gaan lopen. Wellicht zijn er ouders die ons kunnen brengen dan zou dat uiteraard helemaal fijn zijn. Wanneer u dat wilt mag u dan ook rustig blijven ( vinden wij best gezellig). Wilt u het aan de juf doorgeven of u kunt rijden en of u dan ook wilt blijven??!!

 

De bedoeling is dat alle kinderen om 12.30 weer bij de uitgang van Berg en Bos opgehaald worden. Voor de kinderen van de groepen 6,7 en 8 geldt: als ze zelfstandig naar huis mogen fietsen, wilt u dat dan aangeven bij meester Frank of juf Monique, anders fietsen ze gewoon weer mee naar school. Mocht uw kind deze dag naar de BSO moeten wilt u dat dan bij de juf of meester aangeven dan zorgen wij ervoor dat het goed komt.

 

Mocht het onverhoopt te slecht weer zijn om buiten ons feestje te vieren dan hebben we die ochtend een gezellig programma op school.

 

Met vriendelijke groet,

Alle juffen en meesters van OBS Sprengenpark

 

 

Delen via