nieuwsbrief openbare basisschool Sprengenpark 15 december 2017

Schaatsen op 't Loo

Maandag 18 december gaan de groepen 6/7/8 schaatsen bij Paleis het Loo. We vertrekken om 9.00 uur en zullen rond de middagpauze weer op school terug zijn. Allemaal fietsen en eten en drinken voor de grote en kleine pauze mee! Wanneer de kinderen zelf schaatsen hebben (geen noren) dan mogen ze die meenemen. Extra warme kleding is ook handig. Handschoenen zijn verplicht!

Dinsdagmiddag 19 december gaan de kinderen van groep 4/5 schaatsen. Zij zullen met auto’s gaan. Ook voor deze groep geldt, handschoenen zijn verplicht en eigen schaatsen (geen noren)  mogen mee..

Kerstbakjes maken

Dinsdag 19 en woensdag 20 december gaan alle groepen kerstbakjes maken. Wilt u oase en een bakje meegeven?

Versiering is ook leuk maar dat hoeft niet veel te zijn. Wij zorgen voor het groen, de kaars en de kerstmuziek!

 

Kerstfeest

Donderdag 21 december het Kerstfeest. Tussen 17.00 uur en 18.00 uur gaan we gezamenlijk in de klassen eten. Daarna is er tijd om de zelfgemaakte werkjes te kopen en zullen we aan de veiling beginnen. Er staan al leuke items op de veiling, bijvoorbeeld een half uur tekenles van juf Omaira, een half uur gitaarles van meester Frank, voorlezen (thuis) door meester Elbert, een (nu nog) verrassingsactiviteit met juf Monique, heerlijke eigen gemaakte jam van juf Willy Els, een appeltaart van juf Anneke, zelfgemaakte appelmoes van juf Irene, juf Marja maakt een heerlijke cake en juf Karin veilt een eigengemaakte knuffel. Ook zijn er al verschillende kinderen die iets aan te bieden hebben. Er kan altijd nog wat bij. Dusssssss….heeft u als ouder nog iets te bieden, laat het dan aan juf Monique weten!

Alle opbrengsten gaan naar Serious Request.

Laatste inleverdag lege flessen

Er zijn al heel veel flessen ingeleverd maar het kan altijd meer.  Heeft u thuis nog lege flessen, geef ze mee naar school. Donderdagmiddag 21 december gaan we alle flessen die er nu nog zijn inleveren.

Glazen huis

Groepen 5 tot en met 8 gaan vrijdagochtend 21 december al het verdiende geld inleveren bij het glazen huis op het Marktplein. We moeten daar om 10.00 uur zijn. Iedereen is van harte uitgenodigd om met ons mee te gaan zodat we met een grote afvaardiging komen.
De kinderen van groep 1 tot en met 4 zijn vrij, maar natuurlijk van harte welkom om met hun ouders naar het Marktplein te komen.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Sprengenpark is onderdeel van Leerplein055