nieuwsbrief openbare basisschool Sprengenpark 8 december 2017

Geen school vanwege landelijke stakingsdag

Deze week heeft u mail ontvangen met daarin informatie over de landelijke staking van leerkrachten. Op dinsdag 12 december zijn alle scholen van Leerplein055, dus ook Sprengenpark, dicht.

Kerstbomen in de klas

Kerstboomverkoper Bert van Donselaar (vader van Mats, groep 8) heeft dit jaar weer mooie kerstbomen aan school geschonken. De kinderen hebben deze met veel plezier versierd. Bedankt Bert!

Kerstfeest

Donderdag 21 december vieren we met alle kinderen en leerkrachten weer het Kerstfeest.

Net zoals alle andere jaren willen we weer met de kinderen in de klassen eten en er een gezellige maaltijd van maken. Het is de bedoeling dat iedereen iets te eten meeneemt voor ongeveer 4 kinderen. Op de klassendeuren zullen bomen/ballen/sterren komen te hangen waar u of uw kind op kan schrijven wat er gemaakt wordt

Het diner is van 17.00 uur tot 18.00 uur. Voor ouders zal in de hal het een en ander aan eten en te drinken te koop zijn. De gehele opbrengst hiervan is voor Serious Request.

Vanaf 18.00 uur is er de mogelijkheid om kerstwerkjes te kopen die door de kinderen gemaakt zijn. Er is ook nog een veiling voor het goede doel. De leerkrachten en kinderen kunnen allerlei dingen aanbieden waar u op kunt bieden, denk bijvoorbeeld aan een heerlijke taart, een half uur tekenles en nog veel meer. Alle opbrengsten zijn voor Serious Request. We hopen uiteraard dat we veel geld ophalen voor dit goede doel.

Wanneer u als ouder zelf ook iets aan te bieden heeft, laat het weten aan juf Monique. Dan komt het helemaal goed.

Op vrijdag 22 december om 10.00 uur brengen we met de school het gespaarde geld naar het Glazen huis. De groepen 1-4 zijn die dag vrij, maar uiteraard welkom om ook mee te gaan.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Sprengenpark is onderdeel van Leerplein055