nieuwsbrief openbare basisschool Sprengenpark 6 oktober 2017

Kidsrun

Met ruim 30 kinderen deed Sprengenpark mee aan de kidsrun van de Asselse2mijl! Onze toppers hebben goed gelopen en vooral veel plezier gehad. 

Studenten Saxion

Aanstaande donderdag start een drietal studenten van PABO Saxion met hun eerste stage bij ons op school. Wij zijn blij deze studenten te mogen ontvangen en heten hen van harte welkom.
Zij stellen zich hieronder aan u voor.

Even voorstellen ... juf Mylène

Mijn naam is Mylène Veldhuis, ik ben 18 jaar en woon in Apeldoorn. Op dit moment ben ik eerstejaars PABO student op het Saxion in Deventer. Voordat ik aan deze opleiding begon heb ik eerst mijn mavo diploma gehaald en ben ik daarna naar de havo gegaan.

Dit schooljaar mag ik iedere donderdag stagelopen bij jullie op school. Mijn eerste stage is in groep 8 bij meester Frank. Dit is tot en met eind januari. In welke klas ik daarna mag stagelopen is een verassing voor u, maar ook voor mij. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Mijn hobby is wedstrijdzwemmen, dit doe ik al ruim 12 jaar. Naast wedstrijdzwemmen werk ik bij Monkey Town en Atlant.

Ik kijk erg uit naar het aankomende jaar!

Met vriendelijke groet,

Mylène Veldhuis

Even voorstellen ... juf Patricia

Dag allemaal, mijn naam is Patricia Punt. Ik ben 19 jaar oud en kom uit Apeldoorn.Ik heb afgelopen jaar de opleiding onderwijsassistent afgerond en ben nu een eerstejaars PABO student aan het Saxion in Deventer.

Dit schooljaar kom ik op de donderdag stage lopen bij OBS het Sprengenpark. Tot en met januari ben ik te vinden in groep 6-7 bij juf Omaira en welke groep het daarna wordt is (ook voor mij) nog een verassing !

Naast mijn opleiding werk ik op de zaterdag bij CODA en pas ik wel eens op. In mijn vrije tijd ga ik graag paardrijden, sporten of ben ik met vrienden. Ik zie dit schooljaar met veel plezier tegemoet en we gaan er een mooi jaar van maken!

Even voorstellen ... meester Jeroen

Hoi, ik ben Jeroen van der Plas. Eerste jaars pabo student en nu iedere donderdag stagair bij de groep 1,2&3.
Ik ben 20 jaar en woon in Apeldoorn en Emst. Mijn hobby is sporten, er zijn weinig sporten die ik niet graag doe maar het liefste doe ik aan atletiek. Voor ik aan de pabo ben begonnen heb ik de sportopleiding gedaan en heb deze ook afgerond. In de weekenden ben ik te zien bij Het Stadscafé en daar serveer ik dan uw drankjes.

Ik kijk er erg naar uit om les te gaan geven en ontmoet u graag een keer.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Sprengenpark is onderdeel van Leerplein055