nieuwsbrief openbare basisschool Sprengenpark 22 september 2017

Studiedag 23 oktober

Het team van Sprengenpark heeft maandag 23 oktober een studiedag. De ochtend zal intern verzorgd worden. s' Middags komt er een trainer van 'driestar Educatief' om de teamleden te scholen in het werken met  Zien!. Met Zien! kunnen alle leerkrachten de sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen  en de groep volgen. Waar nodig kan heel gericht les gegeven worden om de sterke kanten van de kinderen en de groep te versterken en het welbevinden van de kinderen te verhogen.

De kinderen zijn maandag 23 oktober de hele dag vrij.

 

Actie serious request

Twee weken geleden zijn de groepen 6/7 en 8 naar het Marktplein geweest voor de Kick Off van SR17.

Ondanks het slechte weer waren er veel scholen aanwezig en is de foto gemaakt. Het resultaat zal binnenkort te zien zijn op de website van SR17. Als speciale gast was Prinses Margriet aanwezig. We werden zelfs nog geïnterviewd door de NOS.

Actie bij ons op school
Als vervolg op de Kick Off willen als school actie gaan voeren voor SR17. Het is een laagdrempelige actie waar iedereen zonder veel moeite aan mee kan doen.

Het is de bedoeling dat de kinderen lege flessen gaan verzamelen en die mee naar school nemen. Haal flessen op bij je opa, oma, buren, tante, oom en wie kun je zelf nog meer bedenken.  Op school is een grote zak waar de flessen in kunnen en afhankelijk van het aantal flessen zullen we die 1 keer per week wegbrengen. Ook zal er een thermometer naast komen te hangen waarop iedereen kan zien hoeveel geld er al is ingezameld.

We hopen uiteraard op veel flessen en een mega grote opbrengst. In de week van het glazen huis zullen we dan de cheque gaan aanbieden op het Marktplein. Hoe dat gaat hoort u later van ons.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Sprengenpark is onderdeel van Leerplein055