nieuwsbrief openbare basisschool Sprengenpark 8 september 2017

De kindermonitor komt eraan!

Dit najaar voert de GGD een groot onderzoek uit naar de gezondheid en leefstijl van kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Het gaat onder andere over voeding, bewegen, slapen en mediagebruik.
We vragen alle ouders met kinderen in die leeftijd om een online vragenlijst in te vullen.

Doet u ook mee? Dat is belangrijk omdat..
.. Ouders de experts zijn als het om kinderen gaat. Uw mening telt!
.. We kinderen en ouders beter kunnen helpen als we weten hoe het met ze gaat.

In oktober ontvangt u via school een e-mail met de link naar de online vragenlijst. De vragenlijst is anoniem, uw antwoorden zijn niet terug te leiden naar u of uw kind.

Meer informatie over het onderzoek is HIER te vinden. Vragen over het onderzoek kunt u ook stellen aan de schoolverpleegkundige of schoolarts.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Even voorstellen...meester Michael

Mijn naam is Michael van Spanje en ik ben net begonnen aan mijn tweede jaar op de Pabo van Saxion Deventer. Ik kom dit jaar, net als twee jaar geleden, stage lopen in de basisgroep van Sprengenpark.

Ik ben 21 jaar oud en kom uit Apeldoorn. Ik besteed naast school vooral mijn vrije tijd aan voetbal en vrienden, maar ik vind het ook leuk om zo nu en dan een spelletje te spelen op de PlayStation.

Ik ben erg enthousiast, vind het leuk om voor de klas te staan en ben altijd in voor een grapje! Ik ben iedere maandag en dinsdag aanwezig. Jullie zullen me vast nog wel eens zien, met mijn lengte val ik namelijk wel op tussen groep 1, 2 en 3..

Ik kijk ernaar uit om weer te beginnen!

Even voorstellen... juf Aimée

Mijn naam is Aimée Muller en ik ben 20 jaar.  Ik woon in Wenum-Wiesel (Apeldoorn) en zit momenteel in het tweede jaar van de Academische PABO op het Saxion Deventer. Dit houdt in dat ik een verzwaarde opleiding tot leraar basisonderwijs volg, waarbij ik tevens toewerk naar een master Onderwijskunde.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten (met mijn hond), of experimenteer ik in de keuken met lekkere recepten. Daarnaast vind ik het ook gewoon ontzettend leuk om bezig te zijn met mijn opleiding en daarom ben ik erg enthousiast over het feit dat ik  dit jaar stage kan lopen op OBS Sprengenpark. Het eerste halfjaar zal mijn stage op de maandag en dinsdag plaatsvinden in groep 4/5, bij juf Anneke. Het is de bedoeling dat ik hier mijn kennis en vaardigheden omtrent de praktijk van het lesgeven uitbreid en dat ik verschillende onderwijsactiviteiten zelfstandig uitvoer. Ik kijk in ieder geval uit naar een fijne tijd, waarin de kinderen en ik veel van elkaar zullen leren.

 

Even voorstellen...meester Muhammed

Dag allemaal, mijn naam is Muhammed Akgul. Ik ben 21 jaar oud en woon in Apeldoorn.Ik volg de lerarenopleiding basisonderwijs op Saxion Deventer (leerjaar 2). Dit schooljaar kom ik stage lopen op de maandag en dinsdag, in groep 6/7 bij juf Monique!

Verder ben ik een enthousiaste jongen die in zijn vrije tijdgraag voetbalt, basketbalt en af en toe geniet van een potje FIFA (of twee). Hiernaast werk ik ook vier dagen in de week bij DHL Express. Wees vooral nieuwsgierig en niet bescheiden, want ik ben altijd in voor een gesprek! Ik kijk uit naar een leuke tijd op Sprengenpark met iedereen.

 

Pleinfeest (reminder)

Op vrijdagmiddag/-avond 15 september start om 17.00 u het jaarlijkse Pleinfeest van onze school waar we gezamenlijk met alle kinderen en ouders het nieuwe schooljaar gezellig starten. De kinderen kunnen allerlei leuke spellen doen uit de verschillende Europese landen, terwijl de ouders gezellig bijpraten onder het genot van een drankje en allerlei lekkere gerechtjes uit Europese landen. Er is een loterij met fantastische prijzen en dit alles wordt omlijst door sfeervolle Europese muzikale klanken. Dit leuke Openingsfeest kun je echt niet missen! Het zou leuk zijn wanneer de kinderen en ouders zich kleden naar het land van de groep van zijn/haar kind.

 Waar: OBS Sprengenparkschool, het plein en veld achter de school
Wanneer: vrijdag 15 september
Hoe laat: van 17.00-20.00 u

Om dit alles tot een succes te maken, hebben we nog een aantal hulpouders nodig. Meld je aan via: orsprengenpark@gmail.com of spreek een van de OR-leden aan.

 Tot vrijdag 15 september!

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Sprengenpark is onderdeel van Leerplein055