nieuwsbrief openbare basisschool Sprengenpark 18 augustus 2017

Start van het schooljaar

Het team van Sprengenpark heeft zin in het nieuwe schooljaar! Alle lokalen zijn weer gezellig ingericht en de eerste studiedag is al achter de rug.

Maandag zien we alle kinderen en ouders weer op school. We horen graag alle verhalen over de vakantie. Daarom staat er in iedere klas limonade voor de kinderen klaar, en kunnen de ouders een kopje koffie/thee halen in de hal.

Rond 9.00 uur gaan we met de eerste lessen van dit schooljaar beginnen.

 

Een nieuw gezicht in de basisgroep

Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Emilie Bonestroo. Ik ben 19 jaar oud en ik ben afgelopen zomer afgestudeerd als onderwijsassistente. Misschien ben ik niet helemaal een onbekend gezicht, vorige schooljaar liep ik namelijk stage in groep 6/7. Hier heb ik een ontzettende leuke tijd gehad!

Ik kijk er naar uit om dit jaar aan de slag te gaan in de basisgroep. Te genieten van de kinderen en de gezelligheid in de klas. Ik zal de maandagochtend en dinsdagochtend in de klas te vinden zijn.

Mocht u nog vragen hebben spreek me gerust aan.

Met vriendelijke groeten,

Juf Emilie

 

Wie werkt wanneer in de basisgroep?

maandag      juf Karin, juf Emilie (ochtend)
dinsdag        juf Karin, juf Emilie (ochtend)
woensdag    juf Willy-Els, juf Marja
donderdag   juf Willy-Els, juf Marja
vrijdag          juf Karin, juf Marja

 

Bosdag voor de basisgroep

Op woensdag 30 augustus gaan alle kinderen van de basisgroep een ochtend naar 't Leesten om daar samen te spelen. Wij nodigen alle ouders van de basisgroep uit om met ons mee te gaan: gezelligheid en tijd om bij te kletsen met andere ouders gegarandeerd! Wij zorgen voor de koffie/thee en wat lekkers daarbij. De kinderen nemen hun eigen drinken en hapje mee.

Wij vertrekken gelijk om half negen en komen weer terug als de school uit gaat.

Gaat u mee? Geef u dan op bij juf Willy-Els of op de lijst in de hal. Daar kunt u gelijk invullen of u ook kunt rijden en hoeveel kinderen, volwassenen er in de auto mee kunnen.

Bij erg slecht weet, verschuift de bosdag naar woensdag 6 september.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Sprengenpark is onderdeel van Leerplein055