nieuwsbrief openbare basisschool Sprengenpark 23 juni 2017

Kaarten musical

De laatste keren oefenen, kleding uitzoeken, liedjes nog een keer zingen. Kortom groep 7/8 is bijna klaar om op te treden voor iedereen.

Zoals al eerder gemeld is de voorstelling op donderdag 6 juli in het Cortenbosch.
De deuren gaan om 17.30 uur open en om 18.00 uur begint de musical Monsterhit.

Kaartjes voor de musical zijn vanaf maandag te verkrijgen bij juf Monique. Ook kinderen uit lagere groepen en hun ouders zijn van harte welkom op de musical en kunnen kaarten halen bij juf Monique.

Wij hebben er allemaal erg veel zin in en hopen dat er veel mensen komen kijken.

Grote schoonmaak in de basisgroep

Na een jaar spelen, kan ons speelgoed wel een sopje gebruiken. Daarom vragen wij komende week alle ouders of ze wat speelgoed voor ons schoon willen maken. Op deze manier kan het nieuwe schooljaar gestart worden in een opgeruimde en schone klas!

Terugblik Avond4daagse


Na een aantal weken van voorbereiding was het afgelopen maandag weer zover. De start van de avondvierdaagse.

En wat was het warm deze week. Op maandag werd iedereen om 6 uur verwacht en toen het mocht gingen er 84 deelnemers van onze school beginnen aan de avondvierdaagse. Iedereen ging enthousiast van start. Kinderen, ouders, opa’s en oma’s. Ook dit jaar waren er kinderen en ouders mee die al vaker hadden meegelopen. Maar ook de kinderen en ouders die voor het eerst liepen waren goed vertegenwoordigd.

En na 3 hele warme dagen werd het donderdag best een beetje spannend. De weersvoorspelling voor ’s avonds was niet heel goed. Onweer, regen, harde wind. De hele dag het weer in de gaten houden en hopen dat het Apeldoorn voorbij zou gaan. We hebben regen en wind gehad en ook onweer. Maar ook op de laatste dag gingen we weer van start. Bij het rustpunt (achter de Belastingdienst) stond de koffie en ranja weer klaar. Er was ook weer fruit en zoals ieder jaar kreeg iedereen een ijsje. Dit is ook de plek waar ze hun welverdiende medaille kregen. Ook kregen de kinderen allemaal een mooie blauwe ballon. Dat zag er super leuk uit.

Op alle 4 de dagen zagen we enthousiaste kinderen en ook de ouders hadden er zin in. En wat hebben ze af moeten zien. Petje af. We zijn supertrots op alle lopers, klein en groot.

Gelukkig kunnen we ieder jaar weer rekenen op hulp van diverse ouders en leerkrachten. Hier zijn we altijd heel erg blij mee. Bert (vader Mats), Remond (vader Suus), Rens (moeder Anne en Theuntje) en juf Karin stonden bij het rustpunt van de 5 en 10 km en zorgden ervoor dat het eten en drinken klaarstond voor de lopers. Ethel (moeder Mats) zorgde o.a. voor het snijden van het fruit. Op de laatste avond hielpen Juf Monique en juf Anneke ook bij het rustpunt achter de Belastingdienst. Joep (vader Dali) was er om ballonnen op te blazen. Ook liepen er leerkrachten mee. Meester Frank en meester Elbert hebben allebei een dag meegedaan.

We willen jullie allemaal heel erg bedanken voor jullie tijd. Wat fijn dat jullie dit ook dit jaar weer wilden doen. Mochten we iemand vergeten (en dat zal zeker zo zijn)…. Dank je wel.

Het waren weer 4 drukke, leuke en vooral gezellige dagen. We hebben met plezier ook deze avondvierdaagse gedaan. Normaal zeggen wij nu altijd… TOT VOLGEND JAAR. Maar dat kunnen we nu niet zeggen. Voor ons beide was dit de laatste keer dat we voor school de avondvierdaagse organiseerden. Volgend schooljaar zitten onze kinderen op de middelbare school. We gaan het ontzettend missen. Na heel veel jaren de organisatie van de avondvierdaagse voor school te hebben gedaan gaan we het stokje overdragen.

Gelukkig hebben we 2 moeders gevonden die het van ons gaan overnemen. Bianca (moeder Hessel, Melle en Wiebe) en Suus (moeder Bram en Froukje). We wensen ze heel veel succes en plezier, want het is ieder jaar weer een feestje om te doen.

 

Groetjes Marion en Marja

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Sprengenpark is onderdeel van Leerplein055