nieuwsbrief openbare basisschool Sprengenpark 9 juni 2017

Terugblik op het kamp van groep 7 en 8

Afgelopen week zijn we met groep 7 en 8 op schoolkamp geweest in Noordwijk.

We hebben fantastisch weer gehad en onderling een geweldige sfeer ! We hebben o.a. spellen gedaan in het bos, liedjes gezongen bij het kampvuur, een bonte avond gehouden, te gekke strandspelen gedaan en we hebben zelfs een les golfsurfen gehad. Ouders  van Mats, Nina en Laura: heel erg bedankt voor het sponseren van deze activiteit! Het was echt super gaaf!

Veel foto's van het kamp staan al op onze website: www.sprengenpark.nl . De komende dagen komen daar nog meer foto's bij.

 

Juffen- en meestersdag

Woensdag 14 juni vieren de juffen en meesters van de groepen 4 t/m 8 hun verjaardagen. De morgen start om 8.30 uur en is weer afgelopen om 12.30 uur.De kinderen hoeven die dag geen eten en drinken voor de kleine pauze mee te nemen.

Samen gaan we er een leuke en gezellige ochtend van maken!

Basisgroep gaat naar het Kröller-Müller.

Op vrijdag 16 juni gaan de kinderen naar het Kröller Müller Museum. Deze ochtend ziet er als volgt uit:

8.30 uur: gewone inloop.

8.45 uur: plassen, jassen aan en vertrekken naar de Hoge Veluwe, ingang Hoenderloo We rijden door naar het Kröller-Möller museum.

Voor we naar binnen gaan, eten we buiten ons tussendoortje op en drinken we wat. De kinderen nemen hun eigen eten en drinken mee, bij voorkeur in een rugzakje.

In het museum gaan we op zoek naar de schilderijen die ons hebben geïnspireerd voor onze eigen kunstwerken.

12.00 uur: Aankomst op school.

We zoeken nog twee auto’s voor deze vrijdagochtend. Opgeven kan bij juf Willy-Els

Verzetten musical groep 7/8

De kinderen van groep 7 en 8 zijn al hard aan het oefenen voor de musical. De liedjes klinken steeds beter en het toneelspelen gaat steeds gemakkelijker.

De afscheidsmusical van groep 7/8 is verzet naar donderdagavond 6 juli. De locatie is nog wel het Cortenbosch.  Hoe laat de musical start hoort u nog van ons.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Sprengenpark is onderdeel van Leerplein055