nieuwsbrief openbare basisschool Sprengenpark 12 mei 2017

Insmeren tegen zonnebrand

Vanaf maandag lijkt het voorjaarecht door te breken. Er worden hogere temperaturen en meer zonuren voorspeld. Wij zijn altijd bereid om kinderen in te smeren met zonnebrand. Het is voor ons erg gemakkelijk als u ons een seintje geeft dat een flesje zonnebrand met daarop de naam van uw kind mee is. Wij smeren, samen met de overblijfouders, de kinderen tijdens de lunch in. Moet uw kind vaker ingesmeerd omdat hij of zij snel verbrand? Gaaf dat dan ook door, dan smeren we een keer extra.

Wij gaan ervan uit dat de kinderen ingesmeerd op school komen.

 

Basisgroep gaat naar de kinderboerderij

Op woensdag 17 mei gaan de kinderen van de basisgroep naar 'Kinderboerderij Laag Buurlo'. We zoeken voor die dag vervoer. Kunt u meerijden? Geef u dan op via het formulier op het prikbord.

We vertrekken om 9.00 uur en zijn om 12.30 uur weer terug op school.

Op de kinderboerderij gaan we op zoek naar alle dieren die op een boerderij wonen. Als we alle dieren gezien, geaaid en geknuffeld hebben, gaan we spelen in de speeltuin.

Wilt u uw kind een rugzak met daarin eten en drinken meegeven? Vanwege het verwachte warme weer is een extra flesje water een aanrader.

 

Oproep kandidaten Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad Leerplein055

 

Personeel en ouders van Leerplein055 kunnen meedenken, meepraten, en meebeslissen over het beleid wat bij de scholen van Leerplein055 opgesteld wordt.

Op schoolniveau is er hiervoor een Medezeggenschapsraad (MR), en voor alle school-overstijgende zaken is dat de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad (GMR).

In verband met het reguliere aftreden van leden van de GMR zijn we op zoek naar kandidaten, van zowel personeel als ouders.

Interesse? Voor meer informatie klikt u op onderstaande link:

Oproep kandidaten Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad Leerplein055

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Sprengenpark is onderdeel van Leerplein055