nieuwsbrief openbare basisschool Sprengenpark 21 april 2017

Koningsspelen

Vandaag namen alle kinderen van Sprengenpark deel aan de vijfde editie van de Koningsspelen. Na een lekker ontbijt hebben de kinderen in gemengde groepen buiten spelletjes gespeeld. Fantastisch om te zien hoe de kinderen uit de hoge groepen omgaan met de allerjongsten van de school. Gelukkig bleef het droog en hebben wij allemaal genoten van weer een heerlijke dag buiten!

Iedereen die vandaag meegeholpen heeft: ontzettend bedankt!

Oudercontact

In de week na de meivakantie houden de leerkrachten enkele oudergesprekken.  Wanneer de leerkracht met u iets wil bespreken, ontvangt u een uitnodiging. Heeft  u geen uitnodiging gekregen en wilt u toch een gesprek dan bent u zoals altijd hartelijk welkom.

De oudercontacten door het jaar heen:

• september: informatieavond

• oktober: eerste oudercontact, ouders vertellen over hun kind thuis en de leerkracht over hun kind op school.

• januari: tweede oudercontact, leerkracht bespreekt de ontwikkeling van het kind.

• mei: derde oudercontact op afroep indien nodig of gewenst

• tussendoor: leerkrachten staan altijd open voor een gesprek. U kunt het beste per mail een afspraak maken. Alle mailadressen staan op onze website.

Spelinloop basisgroep

Wij vinden het erg prettig om 's ochtends met alle ouders en kinderen samen te beginnen. Daarom starten wij na de meivakantie iedere dag met de spelinloop in  het kieslokaal. Na de gezamenlijke spelinloop en kring, zullen de kinderen zich weer met een juf verspreiden over de verschillende ruimtes.

Meivakantie

Vandaag start de meivakantie. Wij wensen alle kinderen een heel fijne vakantie en zien iedereen graag weer terug op school op maandag 8 mei.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Sprengenpark is onderdeel van Leerplein055