nieuwsbrief openbare basisschool Sprengenpark 24 februari 2017

Boekenbende

Lezen is leuk! Deze gedachte staat centraal bij de boekenbende. Afgelopen twee weken zijn er acht kinderen aan de slag gegaan met leuke activiteiten over boeken. Een medewerker van Coda begeleidt de boekenbende.

De Boekenbendeleden gaan o.a. de boeken lezen, doorgronden, bespreken, de schrijvers interviewen en een boekpromotie bedenken. De kinderen krijgen ieder hun eigen werkboekje waaraan ook iedere bijeenkomst wordt gewerkt.

Op donderdag 29 juni 2017 is er een officiële afsluiting bij CODA waarvoor alle BoekenBendeleden van Apeldoorn worden uitgenodigd. Tijdens deze middag wordt er een top drie van alle gelezen boeken samengesteld en is natuurlijk ook één van de schrijvers van de boeken aanwezig!

Topsporter in de klas

In de week na de vakantie komt er in de groepen 6/7 en 8 een topsporter in de klas. Wie dat is blijft nog even een verrassing. De topsporter vertelt wat over het leven van een topsporter en de kinderen mogen vragen stellen.

Krokusvakantie

Aankomende week is het voorjaarsvakantie. Alle kinderen mogen genieten van een welverdiende vakantie!  Maandag 6 maart zien we alle kinderen graag weer uitgerust op school.

Fijne vakantie allemaal!

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Sprengenpark is onderdeel van Leerplein055