nieuwsbrief openbare basisschool Sprengenpark 21 december 2018

De beste wensen

De eerste periode van het schooljaar zit er al weer op. De kinderen hebben veel geleerd, wij als team ook. We zijn actief aan de slag gegaan met het uitbreiden van woordenschat bij de kinderen. Zo zijn de eerste woordmuren al in de groepen te zien. De komende periode gaan we met de onderbouwleerkrachten, een stagiair en een PABO-docent onderzoeken hoe we woordenschatontwikkeling bij de kleuters kunnen verbreden en verdiepen.

Het eerste schoolproject 'Vriendschap en Kinderboeken' was een groot succes. De kinderen hebben mooie (digitale) boeken geschreven en elkaar voorgelezen. Medio februari start het tweede schoolproject. Tijdens dit project gaan de kinderen zich verdiepen in zintuigen. De voorbereidingen zijn in volle gang. We maken gebruik van elkaars talenten. Soms ruilen de …

Meer lezen.

---

Update van de app beschikbaar voor Android-gebruikers

Goed nieuws: het probleem met de app voor Android-gebruikers is opgelost. Het was geen goede start van het in gebruik nemen van de app: onverwacht bleek zich een probleem voor te doen bij een aantal verschillende Android-toestellen in combinatie met bepaalde versies. Deze week is op de achtergrond volop gewerkt aan het reproduceren van het probleem, het zoeken naar de oplossing en het monitoren van de meldingen.

Vanmorgen is dit probleem verholpen en vanmiddag is een nieuwe versie in de Play Store geplaatst. Inmiddels horen we van meerdere ouders dat ze de app nu op hun telefoon hebben kunnen activeren.

Nog niet kunnen inloggen op de app?  (Of de app wel geïnstalleerd maar nog geen eigen wachtwoord aangemaakt) Gaat u dan terug naar de activatie-mail die …

Meer lezen.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Sprengenpark is onderdeel van Leerplein055