nieuwsbrief openbare basisschool Sprengenpark 7 december 2018

Groep 8 morgen op tv!

Op 1 december mocht groep 8 meedoen aan de opnames van 'Betreden op eigen risico'

'Betreden op eigen risico' is een gezellige tv-show waar kinderen leuke, grappige, gekke en soms zelfs smerige dingen kunnen doen om leuke prijzen te winnen. Het is de opvolger van de meer bekende BZT-show. Morgen is de uitzending om 18.15 uur te zien op NPO 3. Kijken dus!

Schaatsen op 't Loo

Op maandag 17 december gaan we met de groepen 3-8 schaatsen bij Paleis het Loo.

Groep 3-6 vertrekt om 9.00 uur van school. Hiervoor hebben we ouders nodig die kunnen en willen rijden. U mag uiteraard blijven bij het Paleis en lekker mee schaatsen. Wilt u aan juf Monique doorgeven of u mee kunt? Voor deze groepen hebben we ongeveer 12 auto’s nodig. 

Groep 7 en 8 gaat om 10.00 uur weg. Zij gaan gewoon op de fiets. Ook hier is begeleiding nodig. Dus wilt/kunt u mee, geef het even door aan meester Frank.

De kinderen mogen eigen schaatsen meenemen (geen noren). Op de ijsbaan zijn voldoende schaatsen te leen. Het dragen van handschoenen wordt sterk aanbevolen.

Kerstdiner

Op donderdag 20 december vieren we 's avonds het kerstfeest. Om 17.20 uur gaan de deuren open, om 17.30 uur zal het kerstdiner beginnen.

Het kerstdiner bestaat uit eigen meegebrachte hapjes. Vanaf woensdag 12 december hangen er op de deuren van de klaslokalen kerstbomen. Daarop kunt schrijven wat uw kind meeneemt ( voor ongeveer 8 personen).

We dineren dit jaar in de grote hal. Iedere groep heeft een eigen buffettafel. Heeft u kinderen in verschillende groepen? Dan ook graag verschillende schalen meegeven.

Om 18.45 uur is het kerstdiner afgelopen.

Ouders kunnen tijdens het kerstdiner onder het genot van een vuurtje, een glaasje gluwijn en kerstmuziek wachten op het schoolplein. Bij slecht weer kan dat in één van de klaslokalen.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Sprengenpark is onderdeel van Leerplein055