nieuwsbrief openbare basisschool Sprengenpark 30 november 2018

Activatiemail ouder-app

Vorige week schreven we dat u maandag een mail zou ontvangen om de nieuwe ouder-app te kunnen activeren. Door technische problemen (exportfunctie van het administratiesysteem) laat dat nog even op zich wachten.

Speculaaspop versieren

Maandag 3 december mogen alle kinderen weer een speculaaspop versieren. Dit jaar helpen de kinderen uit groep 7/8 de kleuters. Groep 3/4 en 5/6 gaan elkaar helpen om  mooi versierde speculaaspoppen te krijgen.

Sinterklaasfeest

Woensdag 5 december is het weer zover: Sinterklaas bezoekt samen met zijn trouwe pieten onze school!

AankomstSamen met de kinderen, de leerkrachten en eventueel de ouders verwelkomen wij de Sint rond 8:30. Alle kinderen blijven die ochtend buiten wachten. Groep 5 t/m 8 mag vóór schooltijd wel alvast de surprises in de klas zetten en gaat dan weer naar buiten.
De kinderen staan achter de heg. We vragen de ouders om aan de overkant op de stoep te gaan staan. Ouders kunnen op deze drukke dag helaas niet mee naar binnen.

Parkeren
Wij willen u vriendelijk vragen om deze ochtend niet in de straat te parkeren i.v.m. de aankomst van de Sint. U kunt parkeren in één van de zijstraten, of die dag met de fiets komen.

Eten en drinkenIn de ochtend krijgen de kinderen chocolademelk en iets lekkers op school. Ze hoeven voor de kleine pauze dan ook geen eten en drinken mee te nemen. Wilt u voor de grote pauze wel gewoon iets te eten en drinken meegeven?

Einde
De school is woensdag uit op de normale tijd van 14:00.

We kijken uit naar een gezellig feest!

Een hartelijke groet,

De Sinterklaascommissie

Groep 7/8 gaat kerstbakjes maken

Dinsdag 11 december mogen wij weer kerstbakjes maken bij het Zone college (voormalig AOC-Oost Twello).
Ieder kind maakt onder het genot van een beker chocolademelk, leuke  muziek en een heel gezellig sfeertje een kerststukje en mag deze meenemen.
Voor deze activiteit ben ik op zoek naar auto's en ouders. U kunt tijdens het harde werken van de kinderen heerlijk achterover leunen en met een bakje koffie genieten van alle taferelen.
Ik wil graag rond 10.00 uur vertrekken. We komen rond 13.00 uur weer aan op school.

Wilt u via de  mail (fstevens@leerplein055.nl) aangeven of u kunt rijden en hoeveel kinderen er mee kunnen.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Sprengenpark is onderdeel van Leerplein055