nieuwsbrief openbare basisschool Sprengenpark 31 augustus 2018

Pleinfeest

Op vrijdagmiddag 14 september vindt het jaarlijkse Pleinfeest weer plaats. Vanaf 17.00 u zijn onze leerlingen met hun broertjes, zusjes, mama’s en papa’s, oma’s en opa’s welkom op het Pleinfeest. Het thema is dit jaar: Feest!

Iedereen mag verkleed komen zoals je dit zelf graag wilt (dus ook als jezelf!), maar een beetje feestelijk gekleed is natuurlijk wel leuk!

Je kunt leuke spelletjes doen, er zijn enkele workshops, lekker eten en een speciaal optreden van…..dat is nog een grote verrassing! Ook is er weer een loterij met mooie prijzen.

 Om dit alles tot een succes te maken zijn we nog op hard op zoek naar een aantal hulpouders! Als je wilt helpen, meld je dan aan via: orsprengenpark@gmail.com of spreek een van de ouders van de OR aan op het schoolplein.

 Met elkaar maken we er een mooi feest van!

Schoolproject

Op maandagochtend 17 september start het eerste schoolbrede project van dit schooljaar. We gaan dit schooljaar drie van deze brede projecten doen. Wilt u weten wat het thema is, kom dan kijken naar de opening op maandag 17 september, om 8.20 uur op het plein. Op woensdag 17 oktober van 13.00 tot 14.00 is de feestelijke afsluiting van het project. Echte uitnodigingen volgen nog, maar zet  u deze dag alvast in de agenda? Voor de ouders van groep 1/2 begint het feest al eerder.

Ouderinformatieavond

Op donderdagavond 20 september is er een ouderavond voor iedere groep. De leerkrachten van uw kind zullen vertellen over de bijzonderheden van dit schooljaar. Ook zullen zij u praktische informatie geven, bijvoorbeeld over de gymdagen en reeds geplande uitstapjes. Uiteraard kunt u met algemene vragen bij de leerkrachten terecht.

Indeling van de ouderavond:

18.15 inloop
18.30 -19.30 uur groep 1/2 en groep 5/6

19.15 inloop
19.30 -20.30 uur groep 3/4 en groep 7

De ouders van groep 8 krijgen een uitnodiging voor de speciale ouderavond op maandag 1 oktober (ouderavond in samenwerking met het voortgezet onderwijs) voor ouders met kinderen in groep 8.

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Sprengenpark is onderdeel van Leerplein055