nieuwsbrief openbare basisschool Sprengenpark 16 februari 2018

Disco

Op het moment van schrijven, is de disco op Sprengenpark nog in volle gang. Wat kunnen de kinderen van Sprengenpark dansen! Maar ook de ouders kennen de Tjoe Yjoe Wa prima!

Ouderraad, bedankt voor de organisatie!

 

Volleybaltoernooi

Morgen (zaterdag 17 februari) doen we met 3 teams uit de groepen 6/7/8 mee aan het volleybaltoernooi.

Groep 8 speelt om 13.36 uur, 15.06 uur en 15.24 uur. Wanneer ze eerste van de poule worden spelen ze om 16.00 uur de finale.

De 2 teams van groep 6 en 7 spelen allebei tegelijk en wel om 13.00 uur, 13.26 uur, 14.30 uur en 15.24 uur. Zij zullen 1e van de poule moeten worden om ook door te gaan naar de kwartfinale. Deze begint dan om 16.00 uur

De kinderen en coaches zijn er helemaal klaar voor en met elkaar gaan we er een sportief en gezellig toernooi van maken.

Wanneer u wilt komen kijken bent u uiteraard van harte welkom in Sporthal Mheenpark.

Juf Monique

Dansles groep 6/7

De afgelopen weken hebbende kinderen van groep 6/7 de rumba en cha cha geleerd van “ome” Gerrit, van dansschool Wensink.

Woensdag 21 februari mogen ze aan hun ouders laten zien hoe goed het dansen al gaat. De dansles is van 10.00 uur tot 10.45 uur.

Komt u allemaal kijken?

 

Oudergesprekken

Dinsdag 6 maart 2018 is er op school oudercontactmiddag/avond. U kunt in gesprek met de mentor van uw zoon/dochter. Het welzijn en de leerresultaten staan in dit gesprek centraal.

De kinderen van groep 6/7 zijn bij het gesprek aanwezig.

Paaspicknick

Vooraankondiging:

Op donderdagmiddag 29 maart hebben alle kinderen een paaspicknick in park Berg en Bosch. Ook alle ouders (of opa's, oma's, tantes, ooms of de oppas) zijn hiervoor ook uitgenodigd. Houdt u een plekje vrij in uw agenda?

Informatie over vervoer en lunchpakket volgt nog.

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

Sprengenpark is onderdeel van Leerplein055